Välj kull under respektive årtal. Bilder finns även på äldre – sålda – kattungar

loading...

KONTAKT: Vi säljer inga kattungar direkt via Internet, men mail är alldeles utmärkt för en första kontakt/förfrågan. Nästa steg är alltid personlig kontakt med Dig som är intresserad av en Yamsa bebis. Vi vill också alltid att Du kommer på besök, både för att Du skall få träffa Din blivande familjemedlem, samt att vi får träffa Dig. STAMTAVLA: Vår uppfödning blev registrerad i SVERAK 2004. Detta betyder att då kattungen flyttar till sitt nya hem medföljer självklart dess SVERAK-stamtavla.

FÖRSÄKRING: Vi liv- och veterinärvårdsförsäkrar samtliga våra kattungar från åtta veckors ålder, och denna försäkring förs över till köparen då kattungen flyttar. Dessutom är alla kattungar från oss är "dolda-fel" försäkrade via AGRIAs avelsförsäkring under tre år. OBS! Tänk på att dolda fel-försäkringen inte på något vis ersätter en "vanlig" veterinär- och livförsäkring!

BESIKTNING: Kattungarna är alla veterinärbesiktigade inom en vecka före sin flyttdag (Allt enligt SVERAKs regler).

VACCINATION: Vi vaccinerar våra kattungar mot kattpest och kattsnuva två gånger före flytt. De är också avmaskade två gånge
r.

ID-MÄRKNING: Alla våra kattungar är ID-märkta med microchip då de flyttar.

MAT: Våra kattungar får i huvudsak torrfoder, Royal Canin och Hills, och är helt "intrimmade" på det vid flyttdags.

FLYTTEN: Då det är dags att flytta har kattungarna hunnit bli minst 13 veckor gamla, glada, sociala och nyfikna på världen.

VÅR MÅLSÄTTNING: Att föda
upp sunda och trevliga katter som kommer att ge våra kattungeköpare stor glädje många år framöver. 

loading...